FAQ - Veel gestelde vragen

Op deze pagina beantwoorden we alle vragen die onze klantenservice vaak te horen krijgt. Mocht je vraag er niet tussen staann dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons team.

Vragen over de UlaHoop

De standaard versie van de UlaHoop is door de 24 schakels verstelbaar tot een taille omvang tot 130cm. Dit is voor de meeste gebruikers ruim voldoende. Mocht je meer schakels nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Jazeker! Wij bieden al onze klanten 30 dagen de tijd om ons product uit te proberen. Mocht de UlaHoop toch niet aan je verwachtingen voldoen kun je deze altijd retourneren.

De bal die je rondslingerd met de UlaHoop is nog niet gevuld. Je kan de bal zelf vullen met bijvoorbeeld zand tot een maximaal gewicht van 250 gram.

Tijdens de zwangerschap adviseren wij de UlaHoop niet te gebruiken. Echter is de UlaHoop het perfecte hulpmiddel om weer in shape te komen na de zwangerschap.

Bestellen & levering

Op dit moment kunt je op onze website betalen met iDeal, PayPal en creditcard.

Nee, helaas bieden we deze optie op dit moment niet aan.

Na het plaatsen van een bestelling heb je, je pakket binnen 8 tot 15 werkdagen in huis.

Jazeker, je kunt hier meer informatie over vinden op onze retourneren pagina.

Vragen over speciale aanbiedingen

Nee, onze speciale aanbieding zijn vaak binnen enkele uren tot dagen verlopen. Hierna is bestellen van deze producten niet meer mogelijk.

Jazeker, net als bij de UlaHoop heb je na aankoop 30 dagen garantie!